DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
STERLIN 40,6534 % 0.01
FRANG 35,7427 % 0.57
ALTIN 2.393,53 % -0,14
BITCOIN 64.074,99 0.55

Kuruluş Osman Alaeddin Bey Kimdir? Alaeddin Bey’i Kim Canlandırıyor? Faruk Aran Kimdir?

Yayınlanma Tarihi : Google News
Kuruluş Osman Alaeddin Bey Kimdir? Alaeddin Bey’i Kim Canlandırıyor? Faruk Aran Kimdir?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman, Osman Gazi dönemini ve Osmanlı Devletinin nasıl kurulduğuna dair konuları ele almaktadır. Dizide rol alan Alaeddin Bey’in kim olduğu, Alaeddin Bey’i kimin canlandırdığı ve özel hayatı bir hali merak konusu olmuştur. İşte Alaeddin Bey’i canlandıran Faruk Aran..

Faruk Aran kimdir?

Faruk Aran, Türk tiyatro ve dizi film oyuncusu olarak tanınır. Özellikle Kuruluş: Osman dizisindeki rolüyle geniş kitlelerce tanınmıştır. 1995 yılında Bornova, İzmir’de doğan Aran, tiyatroya olan ilgisiyle lise yıllarında başlamış ve Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümü’nden başarıyla mezun olmuştur. Boyu 1.85 cm ve kilosu 78 olan Aran, Birce Akalay’dan Kamera Önü oyunculuğu eğitimi almıştır.

Profesyonel kariyerine Sahnetozu Tiyatrosu’nda Ateş Yüzlü isimli oyunda başlamış ve Role Talent Ajansı’nda yer almıştır. 2018 yılından itibaren tiyatro çalışmalarının yanı sıra çeşitli dizilerde de rol almıştır. Arka Sokaklar, Destan, Al Sancak gibi önemli yapımlarda görev almıştır.

En dikkat çeken rollerinden biri, Kuruluş: Osman dizisinde canlandırdığı Alaeddin Bey karakteridir. Ayrıca, Al Sancak dizisinde Piyade Astsubay Üstçavuş Bora Cansız, Destan dizisinde Kuzu Beg rolleriyle de başarılı performans sergilemiştir.

Faruk Aran’ın başarıları ve yeteneğiyle adından sıkça söz ettirdiği bir gerçektir. Oyunculuğuyla Türk televizyonunda önemli bir yer edinmiş ve sektördeki geleceği parlak isimlerden biri olarak kabul edilmektedir.

Faruk Aran kaç yaşında ve nereli?

Faruk Aran 30 yaşındadır ve İzmirlidir.

Faruk Aran’ın sevgilisi var mı?

Faruk Aran’ın ilişkisi hakkında net bir bilgi bulunmuyor. Ancak rol arkadaşı Belgin Şimşek ile olan samimiyeti sosyal medyanın gündeminden kaçmıyor.

YORUM YAP