DOLAR 34,2603 % 0.12
EURO 37,1476 % 0.34
STERLIN 44,5739 % 0.25
FRANG 39,6073 % 0.24
ALTIN 3.011,05 % 0,63
BITCOIN 67.548,00 -1.476

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Duyurdu ! 

Yayınlanma Tarihi : Google News
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Duyurdu ! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli bir duyuru yaptı! Bu kritik açıklama tüm Türkiye’nin gündemine oturdu. Ekonomiden sosyal politikalara kadar geniş kapsamlı kararlar hakkında bilgi veren Erdoğan’ın açıklamaları büyük merak uyandırdı. Detaylar ve son dakika gelişmeleri haberimizde!

Cezasızlık Algısının Giderilmesi İçin Adımlar Atılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son dönemde kamuoyunda sıkça gündeme gelen “cezasızlık algısı” hakkında önemli mesajlar verdi. Bu algının ortadan kaldırılması için hukuki düzenlemelerin yapılacağını ve gerekli talimatların verildiğini belirtti.

Erdoğan, “Milletimizde serzenişlere sebep olan cezasızlık algısının ortadan kaldırılması için gereken kanuni düzenlemeleri hayata geçireceğiz,” diyerek kararlılığını vurguladı. İlgili bakanlıkların ve Cumhur İttifakı ortaklarının bu konuda birlikte çalışacağını ifade etti.

Sosyal Risk Haritaları ve Erken Müdahale Çalışmaları

Toplantıda, özellikle aile yapısına ve sosyal risklere dair atılacak adımlar da ele alındı. Aile Bakanlığı’nın, bağımlılık, dijital bağımlılık, intihar ve çocuk istismarı gibi sosyal riskleri azaltmak için haritalar oluşturacağı belirtildi. Aile rehberi sistemi ile bu sorunlara erken müdahale edilmesi hedefleniyor. Cumhurbaşkanı, suçun önlenmesine yönelik çalışmaların artırılacağını ve ailelerin korunmasına yönelik önlemlerin hayata geçirileceğini duyurdu.

Gıda Denetimleri Artacak

Erdoğan, devletin vatandaşlarına sağlıklı ve güvenilir gıda temin etmekle sorumlu olduğunu belirtti. Tarım Bakanlığı’nın gıda denetimlerine büyük önem verdiğini ve şu ana kadar 990 bin denetim yapıldığını açıkladı. Bu denetimlerin artarak devam edeceğini söyleyen Cumhurbaşkanı, vatandaşların sağlığının asla tehlikeye atılmayacağını vurguladı. Ayrıca, her türlü sıkıntılı durumun adil, hızlı ve şeffaf şekilde kamuoyuna duyurulacağını ifade etti.

Nobel Ödülü ve Milli Takıma Tebrik

Toplantının sonunda Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2024 Nobel Ekonomi Ödülü’nü kazanan Ekonomist Daron Acemoğlu’nu tebrik etti. Ayrıca A Milli Futbol Takımı’na başarılar dileyen Erdoğan, spor ve bilim alanında elde edilen başarıların ülke için gurur kaynağı olduğunu dile getirdi.

YORUM YAP