DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
STERLIN 41,0337 % -0.05
FRANG 35,4067 % -0.62
ALTIN 2.500,70 % 1,40
BITCOIN 66.979,12 0.167

Dilan Polat’ın Tutuklu Eşi Engin Polat’ın Son Haline İlginç Benzetme: Icardi’ye Benzedi!

Yayınlanma Tarihi : Google News
Dilan Polat’ın Tutuklu Eşi Engin Polat’ın Son Haline İlginç Benzetme: Icardi’ye Benzedi!

Türkiye’nin sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın kara para aklama, suç örgütü kurma ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanmasıyla gündeme gelen olayın ardından, eşi Engin Polat’ın cezaevi sonrası görüntüsü şaşırtıyor! Engin Polat, cezaevinde geçirdiği süreçten sonra telefonda görüşme yaparken çekilen bir fotoğrafıyla gündemde.

Dilan Polat’ın hareketleriyle sık sık tartışma konusu olan çiftin tutuklanması Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Ancak, şimdi dikkatleri çeken bir detay daha var: Engin Polat’ın son hali, futbol dünyasından yıldız oyuncu Icardi’ye benzetildi!

enginpolatyeni

Özellikle fotoğraftaki bir detay, görenlerin dikkatinden kaçmadı. Engin Polat’ın son haliyle ilgili yapılan benzetmeler, sosyal medyada hızla yayıldı. Taraftarlar, Polat’ın Icardi’ye olan benzerliğini yorumlarken, bu sıradışı benzetme geniş yankı buldu.

enginicardi

Dilan Polat’ın cezaevi sürecinde sessizliğini korurken, eşi Engin Polat’ın görüntüsüyle ilgili yapılan yorumlar merak konusu oldu. Sosyal medyada hızla paylaşılan fotoğraf, geniş kitlelerce ilgiyle takip ediliyor.

Çiftin tutukluluk sürecinde yaşadıkları ve geleceğe dair planları ise hala belirsizliğini koruyor.

Türkiye’nin gündemini sarsan bu olayla ilgili gelişmeleri takip etmek için bizi takipte kalın!

YORUM YAP